Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztató-ban foglaltakat.
Kategóriák / Termékek

Garancia - Miért vásárolj nálunk?

A zökkenőmentes szállítás garanciája - Csak egy fotóra van szükség, és mi már küldjük is újra a terméket!

Garanciát válalunk minden elküldött termékre és a zökkenőmetes szállításra, de ha a megfelelő csomagolás ellenére is sérült terméket kapnál kézhez, akkor készíts a sérült termékről egy fotót, ennyi elég lesz, hogy mi útnak indítsuk a terméket hozzád újra!

Nem kell futárt rendelned, dokumentumokat kitöltögetni, nem kell magyarázkodni egy kedveshangú ügyfélszolgálatossal, hogy meggyőzd arról hogy a termék sérülten érkezett, egyszerűen egy fotót kell csak küldened a központi e-mail címünkre (hello@petito.hu), a többit a kollégáink már intézik is!


Miért érdemes tőlünk vásárolnod?

1️⃣ Gyors kiszállítás

 Amint megkapjuk a megrendelést, elkezdjük feldolgozni azt,vagyis összekészíteni a megrendelésedben szereplő termékeket árukat a kiszállításhoz. Az sem ritka, hogy egy megrendelés a beérkezést követő 1-2 órában már csomagolva, szállításra készen áll. Minden reggel érkezik a GLS hozzánk, így a kiszállítás folyamatos, napiszinten történik! Amennyiben netalántán még sincs raktáron a termék, azt a webáruházban feltüntetjük, vagy lehetőségeink szerint a lehető legrövidebb időn belül igyekszünk beszerezni, vagy helyettesítő terméket ajánlani számodra!

2️⃣ Profi ügyfélszolgálat

Vásárlóink az ügyfélszolgálatunk gyorsaságát, és a dinamikus ügyfélkezelést emelik ki, mint az egyik legnagyobb értékünket. Kérdéseidre felkészült kolléga válaszol, és azon lesz, hogy segítsen Neked. Hétköznapokon a megkeresések beérkezésétől számított egy órán belül választ kapsz.

3️⃣ Ingyenes kiszállítás

 Ingyenes kiszállításra több féle lehetőséged is van. Az egyik az, amikor egy konkrét termék vagy termékcsoport egy adott akció keretén belül biztosítja az ingyenes kiszállítást, illetve a másik lehetőség az, amikor a megrendelésed végösszege eléri a 15.000 Ft-os értékhatárt.

4️⃣ Garancia

Amennyiben sérült terméket kapsz kézhez, nem kell mindenféle dokumentumokat visszaküldeni, és bizonygatni az igazadat, elég, ha lefotózod a sérült terméket, ezt elküldöd a központi e-mail címünkre, és kollégánk már intézkedik is hogy az új termék mihamarabb megérkezzen hozzád ismét!

5️⃣ Ajándék és/vagy extra kupon megrendelésed mellé

15.000 Ft.-tól megrendelésedhez ajándék jutalomfalatot küldünk, 25.000 Ft.- felett pedig egy extra kuponnal is kedveskedünk az ajándék jutalomfalat mellé. A kuponok kulönböző értékűek lehetnek. Kattints ide, és nézd meg milyen értékhatárok függvénye az, hogy milyen értékű extra kuponnal ajándékozunk meg.

6️⃣ Számos márka hivatalos forgalmazója vagyunk

Akkor értékeli igazán az ember ezt az előnyt, ha az áruval kapcsolatban bármi probléma adódna, és gyorsan lenne szükség reklamációd érvényesítésére. Nem kell várnod elbírálásra, felülvizsgálatra, egyszerüen és gyorsan fogod megkapni a csere terméket!