Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztató-ban foglaltakat.
Kategóriák / Termékek

Szezonális termékek

Nyáron a meleg időjárás súlyos veszélyt jelenthet kedvencünk számára. A túlmelegedés és hőguta gyorsan bekövetkezhet, különösen a kutyák és macskák esetében, akik nehezebben szabályozzák testhőmérsékletüket. Gondoskodnunk kell róluk, hogy mindig legyen friss ivóvíz, árnyékos helyet biztosítunk nekik és kerüljük a hosszabb sétákat a forró napsütésben. Egy hűsítő kendő, vagy egy hűtőmatrac is nagy szolgálatot tehet a nagy kánikulában.

Az évszakok váltakozása során kedvencünk védelme kiemelten fontos. Legyen szó nyárról vagy télről, számos tényező van, hogy figyelünk kell, hogy biztonságban tartsuk őket.

A téli hónapokban pedig hideg és fagyos időjárásra kell felkészítenünk kedvencünket. A hidegben a kutyák és macskák különösen veszélyeztetettek lehetnek a kihűlés és a fagyás miatt. Megfelelő és száraz helyet kell biztosítani a kinti meleg tartózkodás során. Ha hosszabb sétával megyünk, gondoskodjunk arról, hogy megfelelően öltöztessük őket, például kutyakabáttal vagy pulóverrel, és óvjuk a lábaikat a hideg talajtól.