Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztató-ban foglaltakat.
Kategóriák / Termékek

Mennyibe kerül a szállítás?

A megrendelésedet a GLS futárszolgálat szállítja ki!
Hétköznaponként reggel 8 és délután 17 óra között, erről előzetesen e-mailben tájékoztatni is fognak!

Megrendelésed bruttó végösszege Fizetendő (bruttó) szállítási költség
0 Ft. - 8 999 Ft.-ig 1 990 Ft.-
9 000 Ft. - 12 999 Ft.-ig 1 710 Ft.-
13 000 Ft. - 14 999 Ft.-ig 1 510 Ft.-
15 000 Ft.- feletti megrendelés esetén INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS
   

 

Figyelj oda a szállítási adatok pontosságára

A megrendelésedkor ügyelj rá, hogy olyan cím, szerepeljen a szállítási adataid között, ahova a futár a fent megadott időpontban csomagodat biztosan el tudja hozzád juttatni. Fontos, hogy  a telefonszám, amelyet a személyes adatoknál megadsz, elérhető legyél, hogy a szállítás napján könnyen fel tudja veled venni a kapcsolatot a futár.

Használd bátran a "megjegyzés" lehetőséget!

A rendelési folyamat legvégén, a 'Megjegyzés' mezőbe lehetőséged van további, mind számunkra, mind a futárszolgálat számára hasznos információt beírni, például, hogy milyen név szerepel a kaputelefonon, hányas kapucsengőt kell megnyomnia érkezéskor, esetleg más fogja átvenni a csomagot, stb. Amennyiben ezt nem tetted meg, a szállítás napján a futárral lehetőséged van megbeszélni ezeket a dolgokat telefonon.

Abban az esetben, ha a csomagodat a fészerbe, garázsba szeretnéd beszállíttatni a futárral, ennek megbeszélésére szintén van lehetőséged a szállítás napján.


Ha nem talál senkit a megadott címen a futár!

A szállítás során, amennyiben a futár senkit nem talál a megadott címen, a helyszínen fog hagyni egy értesítést, amelyen feltüntetésre kerül egy telefonszám, amin keresztül tudsz érdeklődni a csomagod hollétéről. Az első sikertelen szállítást követő munkanapon a futár újra megkísérli a csomag kiszállítását, ám, ha ekkor is sikertelen a kézbesítés, a csomagot visszaszállítja a feladónak.

Ebben az esetben vevőszolgálatunk a csomag beérkeztével felveszi veled a kapcsolatot.