Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztató-ban foglaltakat.
Kategóriák / Termékek

Milyen fizetési lehetőségek vannak?

A Petitonál alapvetően Online bankkártyás (Barion), utalásos vagy utánvétes fizetési lehetőségek közül választhatsz.

1. FIZETÉS Online bankkártyával

Megrendelésed online bankkártyás fizetéssel, azonnal kifizetheted a Barionnal!
- Bankkártyával -

2. FIZETÉS Utalásban

A rendelés végösszegét a csomag kiszállítása előtt, előre kell átutalni.
- Számlaszámról -

3. FIZETÉS Utánvétesen

A csomag átvételekor a futárnak kell kifizetned a rendelés ellenértékét.
- Készpénz & Bankkártya -

 

FIZETÉS ONLINEBANKÁRTYÁVAL

A bankkártyás fizetés a következőképpen történik

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaadataid egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádal

 

Első a biztonság!

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256 bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésződ zöld színnel jelzi, ha a fizetés biztonságos, és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja. 

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

 FIZETÉS AZ ÁRU ÁTVÉTELEKOR (UTÁNVÉT) - 400 Ft

Amennyiben házhozszállítást választottál, lehetőség van utólagos, készpénzes és bankkártyás fizetésre is a futárnál. Ebben az esetben a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetned a rendelés ellenértékét. A futárszolgálatnak az átvételkor készpénzben és bankkártyával is lehet fizetni

  • American Express kártyával nem lehetséges a futárnál történő fizetés.

Utánvétes fizetési módnál webáruházunk kezelési költséget számíthat fel, amelyről a megrendelés leadása során, a weboldalon tájékoztatja a vásárlót. Webáruházunk utánvét-kezelési költsége bruttó 400 Ft, amelyről a vásárlót tájékoztatjuk a rendelés feladása közben.


FIZETÉS BANKI ELŐRE UTALÁSSAL

Ha nem szeretnél sem készpénzzel fizetni, sem bankkártyával, lehetőség van banki utalásra. Ebben az esetben a rendelés végösszegét a csomag kiszállítása, illetve személyes átvétel esetén az átvétel előtt, előre kell átutalni a KreatívBiznisz Kft. bankszámlájára.

Kérjük, hogy az utalás " Közlemény/megjegyzés" rovatába írd bele a rendelés azonosítóját és a nevedet, hogy ne kallódjon el az utalásod. Amint megérkezik hozzánk a csomag ellenértéke, mi e-mail-ben értesítünk, hogy mikor megy a futár, illetve mikortól tudod átvenni az árut.

Amennyiben Te a Banki előreutalást választottad, az alábbi számlaszámra kell elutalnod a megrendelésed végösszegét:

  • BANK: ERSTE Bank
  • Kedvezményezett: Kreatív Biznisz Kft.
  • Számlaszám: 11600006 00000001 97219544
  • Közleménybe: Feltétlenül tüntesd fel a megrendelés azonosítódat!

Hol találod a megrendelés azonosítódat?

A megrendelést visszaigazoló e-mail, jobb felső sarkában fogod megtalálni a rendelés azonosítót, ezt kell utaláskor a közlemény részben megadnod!

 


KUPON FELHASZNÁLÁSA

Fizetés kedvezményes kuponnal (csak on-line rendelés leadása esetén)

Amennyiben kedvezményes kupont szeretnél felhasználni a fizetéshez, erre a fizetés menüpontban van lehetőséged. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon használható fel, és kupont érvényesíteni csak házhozszállítás esetén tudsz, személyes átvételnél erre nincs lehetőség.