Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztató-ban foglaltakat.
Kategóriák / Termékek
Neptun Tavi Algagátló kerti tóba - 250ml
1.806 Ft
Menny.:db

Neptun Tavi Algagátló kerti tóba - 250ml

1.806 Ft
Menny.:db
Gyártó: Neptun
Cikkszám: N300231
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.600 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. június 25.

Leírás és Paraméterek

Neptun Pond Line tavi algagátló.

Neptun Pond Blue tavi algagátló. Úgynevezett árnyékoló réteget képez a kerti tó vizének tetején, amely kiszűri az algák fotoszintéziséhez szükséges fényspektrumokat, így gátolva az algafélék szaporodását. A parti részeken, és a vízfelszínen a növények fejlődését nem gátolja.

A Tavi algagátló oldat alkalmas a lebegő és fonalas zöldalgák elpusztítására, fejlődésük meggátlására. A készítmény a kovaalgák fejlődését nem gátolja. Alkalmazás: Megfelelő elkeveredés mellet adjuk az oldatot a tó vizéhez. Erős algásodás esetén a kezelést, 3-4 nap múlva ismételjük meg. Ha az algák elpusztultak, a továbbiakban csak akkor adjunk vegyszert ha az algásodás újra megindul.

Az alkalmazás során a tó vizének megfelelő levegőztetéséről gondoskodjunk mert különösen meleg időjárás esetén a gyors algapusztulás oxigén hiányt okoz, mely a halak fulladásához vezethet. Frissen feltöltött tóba akkor kezdjük alkalmazni a szert, ha az algásodás megindul.

Friss tiszta vízbe ne alkalmazzuk, mert a halak pusztulását okozza. Környezeti veszélyt okozó anyagokat is tartalmaz, de a kiürített edény vízzel való alapos kiöblítés után szelektív hulladéklerakóba helyezhető. Adagolás: 10 ml 100 liter vízhez, 1db 400 ml-es flakon 10 m3 vízhez. Csak kerti dísztavakban történő alkalmazásra!

Gyermekek elől elzárandó!


 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.