Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztató-ban foglaltakat.
Kategóriák / Termékek
Termék címkék:
interaktív
Trixie Játék Dog Activity Flip&Fun 23cm
3.905 Ft
Menny.:db

Trixie Játék Dog Activity Flip&Fun 23cm

3.905 Ft
Menny.:db
Gyártó: Trixie
Cikkszám: TRX32001
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.600 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. július 23.

Leírás és Paraméterek

Activity játék kutyák számára
különösen alkalmas kistestű kutyák számára, társasjáték egy kúppal, valamint bemélyedésekkel és csúszkákkal, csúszásmentes a gumi talpnak köszönhetően.

Megfelel a 18. szakasz szerinti állatjóléti előírásoknak (AT)

 1. Ez a játék egy közös tevékenység kutya és gazdája számára. Ne hagyja kedvencét felügyelet nélkül a játékkal!
 2. Helyezze el a játékot úgy, hogy a kutya szabadon körbe tudjon futni körülötte és megtalálja az optimális pozícióját a játékban.
 3. Válasszon nyugodt légkört az edzéshez. Egyszerre egy időben csak egy kutyával eddzen.
 4. Válassza ki a játék megkezdésének optimális időpontját. Ne indítsa el a játékot közvetlenül a kutya etetése után. Ajánljuk, hogy várjon legalább 1,5 órát az étkezés után.
 5. A kutyája túlterhelésének elkerülése érdekében csak rövid (max. 10 perces) egységben eddzen, azonban naponta többször is edzhet.
 6. Mindig tűzzön ki apró célokat és ne várjon túl sokat a kutyájától. Ez mindkettőjüknek sok szórakozást fog nyújtani az edzés során.
 7.  Az elején segítse a kutyát a feladatban, hogy motivált maradjon. Fontos, hogy kutyája tisztességesen sikeres legyen, gyorsan, hogy valami pozitívhoz kapcsolja a játékot.
 8. A kezdeti szakaszban kutyájának is adhat egy csemegét - már a próbálkozásért is. Miután a kutyája megértette, hogy ez egy "etetős játék", gyorsan élvezni fogja a használatát.
 9. Ha a kutyája nem old meg egy feladatot, segítsen neki, vagy tegyen egy lépés visszafelé a képzésben. A kutyát soha nem szabad szidni illetve megbüntetni.
 10. Hogy felkeltse kutyája érdeklődését, töltse ki a játékot finomságokkal, az elején az ő jelenlétében. A nehézségi szint növelése érdekében ezt később megteheti akkor, amikor a kutyája nincs jelen.
 11. Mindig kezdje a játékot egy kezdőjellel (pl. "játssz"), és fejezze be egy végző parancsszóval (pl. "vége"), ha a kutyának sikerült kivenni az összes finomságot. Amikor a kutyája engedelmeskedett a jelnek, a játék leállításához jutalmazza meg egy utolsó csemegével.
 12. A képzésnek mindig sikerrel kell végződnie.

Fontos

 • Ebben a játékban valójában nincs "rossz", vagy "helyes".

Minden kutya egyéniség – akárcsak mi, emberek – és megtalálja a saját maga megközelítését. Hagyja, hogy kutyája döntse el, hogy a feladatot a pofájával vagy a mancsaival akarja-e megoldani. Ez azt jelentheti, hogy eltérhet a következő utasításoktól. Az utasítások csupán javaslatok, hogyan találjon együtt egy egyszerű és megvalósítható megközelítést a kutyájával.

Fontos megjegyezni

 1. Ne engedje meg kutyájának elvinni, vagy elpusztítani a játékot (mivel ez gyakran a frusztráció és/vagy túl sok megerőltetés jele).
 2. Jó szórakozást és sikereket kíván Önnek és kutyájának.

Kérjük, az összes lépést egymás után hajtsa végre. Csak akkor emelje meg a nehézségi szintet, amikor a kutyája képes problémamentesen végrehajtani az előző edzési szakaszt. Mindegyik sikeres akció után dicsérje meg a kutyáját.

Kezdődhet a képzés

Egyenként szoktassa hozzá a kutyáját a játék különböző elemeihez. A hozzászoktatást több nap alatt végezze el és csak egy edzés lefutása után adjunk hozzá új elemeket.

1. A csúszkák üregekkel:

 • Helyezze el a finomságokat a csúszkák mélyedéseibe kutyája jelenlétében, hogy felkeltse érdeklődését a játék iránt.
 • A kutyának nem kell semmit mozgatnia, hogy megkapja a finomságokat.

2. A csúszkák:

 • Töltse ki a mélyedéseket csemegékkel kutyája jelenlétében és csak félig takarja el, így a kutyája könnyebben megtalálhatja és gyorsabban ér el sikert.
 • Adjon start jelet pl. 'Keresd'. Most a kutyája megpróbálja megszerezni a finomságokat. Nehézségek esetén segíthet a kezdésben.
 • Mutassa meg a kutyának, hogyan tudja megszerezni a csemegét.
 • Addig ismételje ezt a gyakorlatot, amíg a kutyája megérti hogyan mozgassa félre a csúszkákat a jutalom megszerzéséhez.
 • A kitöltött mélyedéseket egyre jobban fedjük le a csúszkákkal.
 • Addig ismételje ezt a gyakorlatot, amíg kutyája teljesen megérti hogyan kell mozgatni a zárt fedelet.

3. A kúp:

 • Helyezzen egy finomságot egy mélyedésbe, és tegyen egy kúpot rá. Emelje fel a kúpot és mutassa meg a kutyájának, hogy mi van alatta. Adjon egy indító jelet, mint pl. 'Keresd'. Most a kutyának fel kell emelnie a kúpot, hogy megkapja a jutalmat.
 •  Addig ismételje ezt a gyakorlatot, amíg kutyája probléma nélkül tudja felemelni a kúpot.

4. Az elemek kombinálása:

Miután a kutyája megtanulta belefoglalni a kúpot a játékba, növelheti a nehézségi szintet:

 • Helyezze el a kúpot a csúszkák közé, és itt is rejtsen el egy csemegét. Kutyájának
 • most meg kell értenie, hogy előbb mozgatnia kell a kúpot, hogy fel tudja fedni a csúszka alatti jutalmat.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.