Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztató-ban foglaltakat.
Kategóriák / Termékek
Termék címkék:
interaktív
Trixie Játék Dog Activity Solitaire 29cm
6.668 Ft

Trixie Játék Dog Activity Solitaire 29cm

6.668 Ft
Gyártó: Trixie
Cikkszám: TRX32017
Elérhetőség: Átmeneti készlethiány
Szállítási díj: 1.600 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Trixie Játék Dog Activity Solitaire 29cm

A kutya és a gazdája közös időtöltésére készült játék. Kérjük, ne hagyja egyedül kutyáját a játékkal!

 • Úgy helyezze el a játékot, hogy a kutyának legyen lehetősége körbesétálni és megtalálni a megfelelő pozíciót a játékhoz!
 • Keresse meg a nyugodt környezetet a gyakorlatokhoz! Egyszerre csak egy kutyával gyakorlatozzon.
 • Legkorábban az étkezés után 1,5 órával kezdje el a gyakorlatokat. Normál száraztápot is tud használni a jutalomfalat helyett.
 • A legfontosabb, hogy kutyája sikeres tapasztalatokat szerezzen megfelelően gyorsasággal. Szükséges, hogy összekösse a pozitív élményt a játékkal, hogy motivált maradhasson. A kezdésnél jutalmazza és dicsérje meg a kutyát minden próbálkozáskor. Amikor megérti, hogy ez egy "játék a jutalomfalatért", akkor válhat szórakoztatóvá számára.
 • Hogy felkeltse az érdeklődését, kezdetben a jelenlétében töltse meg a kupakokat jutalomfalattal. A különböző szintlépéshez titokban tegye.
 • Mindig kezdje a játékot vezényszavakkal (pl. "Start") és fejezze be (pl. Stop) rögtön azután, ahogy megszerezte az összes jutalomfalatot. Ha követi a vezényszavakat, jutalmazza meg őt további jutalomfalattal és biztosítson nyugodt és pozitív befejezést.
 • Ha nem hajtja végre a feladatot többszöri próbálkozásra sem, segítsen neki megismételni a gyakorlatot, vagy ismételje meg kisebb lépésekben, amennyire csak sikerül. Tartsa fenn a motivációt simogatással és dicsérettel. Soha ne szidja, vagy büntesse őt!
 • Korlátozza a gyakorlatokat rövid időszakokra (max. 10 perc) és kis célokat tűzzön ki. Ismételje meg a gyakorlatokat naponta többször, hogy megakadályozza a kutya túlzott keresési vágyát.

Figyelem

Se jó, sem rossz nem létezik ebben a játékban. Minden kutya - mint az emberek - egy egyéniség és meg fogják találni sajátos megoldásaikat. Hagyja, hogy eldöntse, hogy a feladat végrehajtása az orrával, vagy a mancsával történjen, illetve tolja, vagy húzza az elemeket különböző irányokba. Ez azt jelenti, hogy kutyája eltérhet a különböző utasításoktól, melyek csak egyszerű tanácsok az értelmes megoldás kidolgozásához. Mindazonáltal a kutyák olyan megközelítéseket és hajlamokat mutathatnak, amik nincsenek ismertetve. Általános szabály, hogy ne engedje kutyájának, hogy elvigye a játékot, vagy tönkretegye azt (ez gyakran a frusztráció, vagy a túlzott keresés jele).

Gyakorlatok

Minden feladatot egymás után végezzen. Csak akkor emelje a szint nehézségét, ha kutyája az előző feladatot gond nélkül megoldotta és még mindig érdeklődő a játék iránt. Dicsérje meg kutyáját minden elvégzett gyakorlatnál.

A gyakorlat elkezdése

 • Kezdéskor csak egy kúpot használjon. Helyezzen jutalomfalatot a tábla mélyedésébe a kupak alá. Emelje meg a kupakot és mutassa meg a kutyának mi van alatta. Adjon jelzést a kezdéshez. Hagyja, hogy a kutyája megkeresse a jutalomfalatot a kupak alatt.
 • ismételje meg a gyakorlatot, amíg kutyája gond nélkül megoldja a feladatot és megszerzi a jutalomfalatot. Ezután kutyája próbálkozhat két kúppal.
 • amikor a kutyája megértette a feladatot, bemutathatja a többi játékelemet.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.